Hlavní obsah

Taxikář na pražských Vinohradech byl nejspíše zastřelen

Právo, Novinky, Radim Vaculík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Pražští kriminalisté šetří od sobotního dopoledne úmrtí muže, kterého našli v autě taxislužby v Lužické ulici na Vinohradech. S největší pravděpodobností byl zastřelen. Po zmíněném voze značky Honda i jeho řidiči, který ho používal, vyhlásila v noci ze čtvrtka na pátek pátrání středočeská policie.

BEZ KOMENTÁŘE: Místo činu na pražských VinohradechVideo: Novinky

 
Článek

„Jedná se o muže, který byl pohřešován. Příčinou smrti byla střelná zranění,“ uvedl na dotaz Novinek mluvčí pražské policie Tomáš Hulan. „Momentálně dostupné informace vypovídají o tom, že by se mělo jednat o násilný skutek,“ konstatoval s tím, že bližší informace ukáže vyšetřovatelům až pitva.

Policisté dokonce kolem auta postavili stan tak, aby na místo nikdo nepovolaný neviděl a kriminalisté měli klid na vyšetřování.

„V sobotu v 11.00 jsme přijali oznámení o tom, že v Lužické ulici je již několik dnů odstaveno vozidlo, což oznamovateli přijde podezřelé, navíc se domnívá, že uvnitř někdo je. Po otevření auta jsme zjistili, že uvnitř je muž bez známek života,“ řekl v sobotu odpoledne Právu mluvčí Hulan. Policie nyní žádá všechny případné svědky, kteří se ve čtvrtek večer pohybovali v okolí Lužické ulice na Vinohradech, aby se obrátili na linku 158.

„Dále budou probíhat výslechy kolegů, případně i některých zákazníků,“ uzavřel mluvčí pražské policie.

Hledaný Petr Sedláček z Kladna (42) se přestal hlásit svému dispečinku ve čtvrtek v podvečer a od té doby o něm nevěděl nic zaměstnavatel, ani jeho rodina.

Reklama

Výběr článků

Načítám