Hlavní obsah

Taxík srazil na přechodu v Praze otce se synem, oba skončili v nemocnici

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Řidič taxíku srazil v pátek večer na Plzeňské ulici v Praze dva cizince, ti přecházeli silnici po přechodu pro chodce. Oba skončili se zraněním v nemocnici.

Foto: Novinky

Řidič taxíku srazil v pátek večer na Plzeňské ulici v Praze dva cizince na přechodu.

Článek

Nehoda se stala krátce po 21. hodině, a to poblíž tramvajové zastávky v Plzeňské ulici u hotelu Golf. Tříčlenná rodina přecházela Plzeňskou ulici po přechodu pro chodce, který je zabezpečen semafory.

"Vyjížděli jsme do Plzeňské ulice, kde došlo k dopravní nehodě osobního automobilu, který se střetl se dvěma chodci. Nehoda se stala na přechodu pro chodce," řekl Novinkám policejní mluvčí Jan Daněk.

Foto: Novinky

Řidič taxíku srazil v pátek večer na Plzeňské ulici v Praze dva cizince na přechodu.

Podle informací z místa měl Plzeňskou ulici přecházet po přechodu pro chodce manželský pár s dítětem. Taxík srazil muže a malého chlapce, žena utrpěla pouze šok. 

Taxikář na místě tvrdil, že jel na zelenou, což policistům na místě potvrdil i další svědek. Rodina by tak musela přecházet silnici na červenou. Policie prověřuje i tuto možnost. 

"Oba zranění byli převezeni záchrannou službou do nemocnice. Dechová zkouška u řidiče osobního vozu byla provedena s negativním výsledkem," doplnil Daněk s tím, že policisté nehodu i nadále vyšetřují.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám