Hlavní obsah

Sypač se u České Lípy srazil s nissanem, řidič nepřežil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sosnová

Okolnosti tragické nehody vyšetřuje od pondělního rána policie na Českolipsku v Libereckém kraji, kde nepřežil řidič osobního auta srážku se sypačem. Podle vyšetřovatelů vše na místě tragédie nasvědčovalo tomu, že nákladní auto nedalo osobnímu na křižovatce přednost.

Foto: Policie ČR

Tragická nehoda u Sosnové na Českolipsku

Článek

Nehoda se podle mluvčí policie Ivany Balákové stala kolem 6. hodiny u obce Sosnová na křižovatce silnic I/9, po které jelo osobní vozidlo značky Nissan Micra, a vedlejší komunikace, kudy jelo posypové nákladní auto.

Po srážce nepřežil nehodu řidič osobního auta, který na místě podlehl vážným zraněním. Záchranáři věk muže neupřesnili, podle policie vozidlo řídil muž seniorského věku.

Senior na Strakonicku klesal s autem na dno rybníka. Vytáhli ho pohotoví svědci

Krimi

Podle Balákové z vyšetřování vyplynulo, že osobní auto jelo směrem od České Lípy na obec Zahrádky a sypač přijížděl po vedlejší silnici, načež nedal nissanu v křižovatce přednost.

Policie okolnosti nehody dál vyšetřuje. Silničáři již dříve vyzývali řidiče k opatrnosti, protože v Libereckém kraji v noci na pondělí nasněžilo.

Senior na Opavsku zřejmě nedal přednost náklaďáku, srážku nepřežil

Krimi

Hlavní tahy jsou dopoledne sice většinou holé a po chemickém ošetření vlhké, místy zejména ve vyšších polohách mohou ale mohu ležet zbytky rozbředlého sněhu, zmínila ČTK.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám