Hlavní obsah

Syn pobodal na Berounsku svého otce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zdice

Po předchozí hádce v rodinném domě ve Zdicích na Berounsku zaútočil dvacetiletý muž na svého otce nožem. Zatímco otec skončil v péči lékařů a do nemocnice ho transportoval vrtulník, útočník se dal ihned po činu na útěk.

BEZ KOMENTÁŘE: Policisté a záchranáři ve Zdicích na BerounskuVideo: Novinky

 
Článek

„V jednom z rodinných domů měl 20letý mladý muž po předešlé hádce a fyzickém konfliktu napadnout svého otce nožem a způsobit mu vážná zranění,” uvedla policejní mluvčí Vlasta Suchánková.

Foto: Novinky

Policisté a záchranáři ve Zdicích na Berounsku

Dvacetiletý mladík se dal ihned po činu na útěk. O muže se postarali přivolaní středočeští záchranáři společně s posádkou vrtulníku.

„Muž utrpěl vážná zranění. Záchranáři u něj zajistili dýchací cesty, a poté ho letecky transportovali do jedné z pražských nemocnic,” řekla Novinkám mluvčí záchranářů Petra Homolová.

Útočník v centru Brna pobodal mladou ženu

Krimi

Kromě vrtulníku se záchranáři na palubě na místo vzlétl také policejní vrtulník s termovizí. Ten se společně s několika policejními hlídkami a psovody ihned zapojil do pátrání po mladíkovi. Vypátrat se ho policistům podařilo v sousední Chodouni.

„Zhruba po 40 minutách ho za pomoci donucovacích prostředků, hmatů, chvatů a hrozby namířenou střelnou zbraní, zadrželi v sousední obci policisté z berounské prvosledové hlídky,” doplnila policejní mluvčí.

Mladík skončil v policejní cele. Případ kriminalisté prošetřují pro podezření z trestného činu vraždy ve stádiu pokusu.

„Kriminalisté na místě, kde ke konfliktu došlo, pracovali až do brzkých ranních hodin. Dnešního dne pak budou probíhat další potřebné procesní úkony již se samotným zadrženým a podezřelým mužem,” dodala Suchánková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám