Hlavní obsah

Svědek natočil nehodu na D8: Do auta v protisměru čelně narazila dodávka

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Litoměřice

Středeční tragickou nehodu na D8 u Lovosic zachytila palubní kamera auta, které jelo poblíž. Při nehodě se srazila celkem čtyři auta, jedna žena zemřela. Na videu je zachycené auto v protisměru, do kterého následně narazí dodávka.

Do auta v protisměru narazila dodávkaVideo: KRIMI ZPRÁVY na CNN Prima NEWS

 
Článek

Záběry, které svědek poskytl televizi CNN Prima News, zachycují dodávku jedoucí v levém pruhu, před kterou se najednou objeví auto v protisměru v tomtéž pruhu. Následuje srážka a dodávka se převrátí.

Podle dosud nepotvrzených informací vjelo auto do protisměru na čerpací stanici. Měla v něm jet starší žena, která při nehodě zemřela. Policie však detaily k případu zatím nezveřejnila.

Při srážce čtyř aut na dálnici D8 zemřela žena. Jeden z vozů měl jet v protisměru

Krimi

„Vyšetřování nehody si převzali litoměřičtí kriminalisté, kteří zadají vypracování znaleckých posudků. Čekáme také na závěry pitvy,“ řekla Novinkám mluvčí policie Veronika Hyšplerová.

Podle ní dál platí, že jednou z vyšetřovacích verzí je, že jedno z aut vjelo do protisměru. Policie má k dispozici zveřejněný videozáznam, ale bližší informace nechce komentovat.

Nehoda se stala ve středu před půl devátou ráno nedaleko čerpací stanice na 44. kilometru ve směru na Prahu. Jedna žena na místě podlehla těžkým zraněním, další osoba byla sanitkou transportována do ústeckého traumacentra k vyloučení vážných zranění. Další dva lidé byli ošetřeni na místě.

Foto: Policie ČR

Při nehodě se srazila čtyři auta.

Foto: HZS Ústeckého kraje

Při nehodě na dálnici D8 zemřela žena.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám