Hlavní obsah

Superb se vyhýbal traktoru, rozpáral ho stroj na orbu

– Domamyslice
Novinky, kub

Zraněním řidiče Škody Superb a jeho převozem do nemocnice skončila nehoda na Prostějovsku. Řidič se vyhýbal traktoru, ale kompaktor připevněný za zemědělským vozidlem osobní auto na boku rozpáral. Okolnosti nehody vyšetřuje policie.

Foto: Policie ČR

Nehoda se stala u Domamyslic.

Článek

Nehoda se stala v neděli kolem 19. hodiny mezi obcemi Domamyslice a Smržice. Řidič škody se podle mluvčího policie Františka Kořínka vyhýbal protijedoucímu traktoru značky Massey Fergusson. „Zachytil se levým předním blatníkem za pracovní stroj připojený k traktoru,“ sdělil v pondělí mluvčí.

Foto: Policie ČR

Škodu poškodila srážka s kompaktorem

Jednalo se o tzv. kompaktor, kterým se připravuje půda před setím. „Přitom došlo k poškození automobilu i stroje a následnému vyjetí automobilu vlevo mimo komunikaci,“ upřesnil mluvčí.

Řidič osobního auta podle něj utrpěl zranění a záchranáři ho přepravili do nemocnice. Škodu vyšetřovatelé odhadli na 200 tisíc korun.

Foto: Policie ČR

Řidič superbu skončil zraněný v nemocnici

„Alkohol u obou řidičů policisté na místě vyloučili provedenými dechovými zkouškami. Přesné příčiny, okolnosti i míra zavinění dopravní nehody jsou předmětem dalšího policejního šetření,“ dodal Kořínek.

Reklama

Výběr článků

Načítám