Hlavní obsah

Student močil z okna kolejí a vypadl ven

– PRAHA
Novinky, pno

Bizarní případ pádu z okna studentských kolejí řešili v noci na úterý pražští policisté na Břevnově. Při močení zde z okna v sedmimetrové výšce vypadl student. Opilec měl štěstí a z pádu si odnesl jen lehčí poranění.

Foto: Petr Nový, Novinky

Mladý muž utrpěl jen lehčí zranění.

Článek

Padesát minut po půlnoci oznámili záchranáři pražským policistům, že na studentských kolejích v Břevnově se pokusil nějaký mladík spáchat sebevraždu skokem z okna. Policisté, kteří přijeli na místo, se však nakonec nestačili divit.

„Z původní sebevraždy se podle výpovědí svědků nejdříve vyklubal nešťastný pád, když se měl podnapilý student údajně pokoušet přelézat z jednoho okna do druhého za dívkou. Skutečná verze se ukázala být ještě bizarnější,“ řekla mluvčí pražské policie Dana Slabochová.

Značně "ovíněnému" mladíkovi se chtělo na záchod, a tak to vyřešil hned na místě močením z okna. „Jeho značně nekoordinované pohyby způsobily pád z výšky přibližně sedmi metrů, ale jak to tak již bývá "opilí mají štěstí" a tak utrpěl jen lehká poranění. Dá se říct, že tentokrát vše skončilo opravdu šťastně,“ doplnila Slabochová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám