Hlavní obsah

Strom spadl na Zlínsku přímo před autobus, řidič do něj narazil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlín

Linkový autobus narazil v úterý ráno na silnici mezi Petrůvkou a Luhačovicemi na Zlínsku do stromu, který spadl na vozovku. Řidič na něj najel a kmen zůstal zaklíněný pod autobusem. Nikomu se naštěstí nic nestalo.

Foto: Policie ČR

Autobus najel do stromu

Článek

Vzrostlý strom spadl na silnici v 05:45 přímo před projíždějící autobus, v němž v tu dobu cestovalo jednadvacet cestujících. "Řidič autobusu už nestihl zabrzdit a na strom najel. Nikdo z cestujících v autobusu nebyl zraněn," sdělila policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

Na Lounsku havaroval autobus se studenty, jeden těžce zraněný

Krimi

Strom zůstal zaklíněný pod autobusem a tvořil překážku, kterou bylo nutné objíždět. "Policisté po dobu, než hasiči strom uklidili, řídili dopravu kyvadlově. Cestující nastoupili do dalšího linkového autobusu, který projížděl kolem," uvedla Kozumplíková.

Dechová zkouška u třiašedesátiletého řidiče byla podle ní negativní. Škodu na autobusu policie předběžně vyčíslila na 10 000 korun. Okolnostmi nehody se zabývají dopravní policisté.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám