Hlavní obsah

Strojvůdce našel mrtvolu v kolejišti u Karlových Varů

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

Tělo mrtvého 20 až 25letého muže nalezl ve středu po čtvrté hodině ráno v kolejišti u železničního přejezdu u teplárny v Karlových Varech - Bohaticích strojvůdce projíždějícího vlaku.

Foto: Ivan Blažek, Právo

Ilustrační foto

Článek

„Událost nahlásil po čtvrté hodině ráno strojvedoucí projíždějícího vlaku, který si všiml, že v kolejišti leží něco podobné lidskému tělu,“ popisoval mluvčí karlovarských krajských hasičů Martin Kasal.

„Až další vlak u nahlášeného místa u železničního přejezdu v Bohaticích v Karlových Varech zastavil a potvrdil, že se skutečně jedná nejspíš o sraženou osobu,“ sdělil Kasal. „Muže v kolejišti podle všeho srazil vlak. Jeho zranění nebyla slučitelná se životem,“ uvedl mluvčí karlovarské krajské záchranky Lukáš Hutta.

„Lékař byl přivolán už jen na ohledání těla,“ dodal. „Jedná se o dosud neznámou osobu, jehož totožnost policisté šetří,“ konstatoval mluvčí karlovarské policie Pavel Valenta. Stejně tak je předmětem šetření je i příčina nehody. Provoz na trati byl na dvě hodiny uzavřen.

Reklama

Výběr článků

Načítám