Hlavní obsah

Střet s autobusem u Prahy zavinil zdrogovaný řidič auta. Hrozí mu osm let

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policie po téměř ročním vyšetřování obvinila 42letého muže, který podle ní zavinil střet s autobusem u Prahy. Podle vyšetřovatelů byl pod vlivem drog. Při nehodě se vážně zranil řidič autobusu.

Nehoda autobusuVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

„Kriminalisté zahájili trestní stíhání dvaačtyřicetiletého řidiče osobního vozidla, kterého obvinili ze spáchání přečinu obecné ohrožení z nedbalosti a ohrožení pod vlivem návykové látky,“ informovala Novinky mluvčí policie Barbora Schneeweissová.

Doplnila, že muž řídil pod vlivem pervitinu. Hrozí mu až osm let vězení.

U Podolanky se čelně srazil autobus s osobním autem, pět zraněných

Krimi

Řidič autobusu podle mluvčí utrpěl zranění, se kterým se léčil dva měsíce. Čtrnáct cestujících vyvázlo bez zranění. V autě jel kromě šoféra ještě další člověk, oba byli zraněni. Škoda byla vyčíslena na tři miliony korun.

Nehoda se stala loni v květnu u obce Podolanka. Autobus se s osobním autem střetl čelně, po srážce vrazil do stromu. Automobil v protisměru skončil po kolizi částečně mimo vozovku. Na místě zasahoval také vrtulník.

Foto: jap, Novinky

Nehoda autobusu u Podolanky nedaleko Prahy

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám