Hlavní obsah

Strážník v Českých Budějovicích dal ženě pěstí. Bude propuštěn

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

České Budějovice

Město České Budějovice rozváže pracovní poměr se strážníkem, který dal ve středu večer pěstí ženě na Senovážném náměstí. Následně kopal do ležícího muže, který se ženy zastával. Právu to potvrdil primátor Českých Budějovic Jiří Svoboda (ANO).

Foto: Městská policie Kladno

Ilustrační foto

Článek

Na případ agresivního strážníka upozornila MF DNES, která získala video, jež natočil náhodný svědek. Na videu je patrné, že žena ani muž na strážníky neútočili, pouze se s nimi dohadovali.

Muž, který držel v Českých Budějovicích rukojmí, zemřel

Krimi

Strážník pak dá ženě pěstí a následně s kolegou z hlídky zpacifikují muže, který se jí zastává. Povalí ho na zem, stejný agresor ho pak několikrát kopne a nasadí mu pouta.

„Případ jsme prověřili i podle zápisu a videozáznamu městské policie a strážníka okamžitě postavili mimo službu. Dokumentaci také předáme policii České republiky a dá se očekávat, že muž bude v brzké době propuštěn, protože důkazy jsou jednoznačné,“ ujistil Svoboda.

Reklama

Výběr článků

Načítám