Hlavní obsah

Srážku s motorkářem na Smíchově nepřežila kynoložka

– Praha
Novinky, kub

Páteční srážku s motorkářem na pražském Smíchově nepřežila záchranářka z kynologického oddílu. Informovali o tom v sobotu její kolegové na webu. Při nehodě uhynul také pes, kterého žena vedla. Okolnosti střetu vyšetřuje policie.

BEZ KOMENTÁŘE: Motorkář srazil v Praze chodkyniVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

„Je nám to moc líto, dovolujeme si vyjádřit hlubokou upřímnou soustrast rodině a blízkým,“ napsali lidé ze Záchranné brigády kynologů Praha na svém facebookovém profilu.

Odkaz na web byl v neděli již nefunkční, podle médií tam předtím kynologové uvedli, že obětí nehody je jejich mladá kolegyně a rovněž matka dvou dětí. Žena podle nich cvičila psy určené k vyhledávání přeživších při katastrofách.

Nehodu nepřežil také pes Charlie, kterého prý vychovávala poté, kdy se jí podařilo dostat zvíře ze špatných podmínek.

Tragická nehoda se stala v pátek ráno kolem 6. hodiny v ulici Hořejší nábřeží. Vážně zraněnou ženu zdravotníci marně oživovali zhruba půl hodiny, lékař pak musel konstatovat smrt. Devětatřicetiletý motorkář skončil s vážně zraněným hrudníkem v nemocnici.

Mladá chodkyně a její pes zemřeli po srážce s motorkářem na nábřeží v Praze

Krimi

Kriminalisté vyšetřují okolnosti nehody. Dechová zkouška byla u motorkáře negativní, policisté prověřují, jakou jel rychlostí a zda se žena pohybovala po přechodu, nebo mimo něj.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám