Hlavní obsah

Sousedské spory vyvrcholily střelbou, zraněný muž skončil v nemocnici

Právo, koc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Teplice

Střelbou přímo na ulici vyvrcholily v úterý odpoledne v Oldřichově na Teplicku dlouhodobé sousedské spory dvou mužů. Jeden z nich skončil se střelným zraněním v nemocnici, druhý v policejní cele.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Muži řešili údajně vzájemné antipatie různými způsoby již delší dobu, tentokrát však nečekaně vygradovaly. Jeden z aktérů incidentu vytáhl údajně během ostré hádky pistoli a svého soka postřelil do břicha. Zraněný byl převezen do nemocnice.

Policie je na informace k případu zatím skoupá.

„Došlo k násilnému trestnému činu, jeho vyšetřování převzali kriminalisté krajské ředitelství, kteří na případu intenzivně pracují,“ potvrdila Právu krajská policejní mluvčí Šárka Poláčková.

V souvislosti s činem byl podle ní zadržen 59letý muž. „Právní kvalifikace zatím nebyla stanovena,“ poznamenala Poláčková. „Je pravděpodobné, že k spáchání činu došlo po vyhrocení sousedských sportů,“ řekla mluvčí k možnému motivu střelby.

Reklama

Výběr článků

Načítám