Hlavní obsah

Soud řeší záhadnou smrt v zapáleném autě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ÚSTÍ NAD LABEM

Ústecký krajský soud v úterý začal projednávat případ Romana Ulricha, který podle obžaloby loni zavraždil mladíka z Mostu. Ulrich je podezřelý z toho, že oběť střelil z bezprostřední blízkosti do hlavy a následně zapálil vozidlo, v němž seděla. Motiv zůstává záhadou.

Foto: Deutsch-Tschechische Agentur für Kommunikation

Špejbl s Hurvínkem rozdávají gumové medvídky

Článek

Obžalovaný dnes odmítl vypovídat. Uvedl pouze, že s vraždou mladého muže, s nímž pracoval jako vyhazovač v mostecké diskotéce, nemá nic společného.

Fingovaná nehoda

Policisté v den vraždy objevili tělo v ohořelém voze Renault Laguna. Nejprve vyjeli k dopravní nehodě. Renault totiž sjel v mostecké čtvrti Velebudice ze silnice, narazil do železných vrat učiliště a shořel. Automobil však nezanechal brzdné stopy a jeho rychlost v době nehody nebyla příliš vysoká. Pitva následně potvrdila, že muž byl zastřelen.

Svědci dnes vypovídali pouze o dopravní nehodě. Jeden z nich uvedl, že v dálce viděl odcházet člověka, který se ještě ohlédl. Soud má naplánovány výslechy dalších svědků a znalce. Pokud se všichni dostaví, vynese v pátek rozsudek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám