Hlavní obsah

Muž, který v Praze masturboval před ženami, se sám přihlásil policii. Ta hledá poškozené

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Třiapadesátiletý muž, který vystrašil nejméně čtyři ženy v Praze tím, že před nimi masturboval, se ve středu večer sám přihlásil na policii. Ta zveřejnila záběry, na nichž muž vystupuje a na kterých se poznal. Policisté nyní hledají další poškozené.

Foto: Policie ČR

Muž masturboval v Praze na veřejnosti

Článek

"Po zveřejnění případu v médiích se podezřelý sám ozval na linku 158. Muž uvedl, že se poznal na záběrech a chce spolupracovat s policií. Kriminalisté třetího policejního obvodu v současné chvíli s třiapadesátiletým mužem provádí standardní úkony trestního řízení," sdělila policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

"Vyzýváme případné další poškozené, aby se přihlásily na linku 158. Kriminalisté se domnívají, že poškozených může být víc," dodala.

Kriminalisté zatím vyšetřují několik případů, které se staly začátkem února a v jeho polovině na Praze 9.

Muž se v Praze ukájel u zastávky plné lidí, strážníci ho naháněli kilometr

Krimi

Muž se měl hned třikrát ukájet ve čtvrtek 4. února před ženami v blízkosti zastávek Lomnická a Hostavice. Čtvrtý případ se stal v pondělí 15. února dopoledne krátce před 11. hodinou na nádraží v Dolních Počernicích.

Foto: Policie ČR

Dvě dívky zachytily mobilním telefonem podezřelého muže při masturbaci na nádraží v Dolních Počernicích.

„Dvě mladé dívky čekaly na vlakovém nádraží Dolní Počernice na vlak. Naproti spatřily muže, který je sledoval a přitom masturboval,” informovala ve středu Siřišťová.

Vystrašené dívky podle mluvčí muže natočily na mobilní telefon a odjely prvním vlakem domů, případ pak oznámily na policii v Kolíně.

Slovák onanoval v centru Brna, na strážníky mluvil třemi jazyky

Krimi

Záznamy bezpečnostních kamer, které muže zachytily v obchodě, a záběry od dívek prokázaly, že se jedná ve všech případech o téhož člověka. Poškozené ženy muže rovněž podrobně popsaly.

Místo nákupu se muž ve večerce ukájel mezi regály

Krimi

Muž měl podle vyšetřovatelů ženy před samotnou výtržností sledovat. Pohyboval se podle mluvčí na starším typu kola červeno-bílé barvy. „Markantní na něm jsou řídítka zahnutá do tzv. beranů, velké sedátko a na rámu kola je připevněný bílý stojan na láhev,” upřesnila mluvčí.

Foto: Policie ČR

Muž se měl pohybovat na starším typu kola červeno-bílé barvy.

Policie případ vyšetřuje jako výtržnictví, za což podle trestného zákoníku hrozí až dva roky vězení.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám