Hlavní obsah

Silniční pirát ujížděl Povltavím přes 170 km/h. Skončil v psychiatrické léčebně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Silniční pirát prohnal minulý pátek policisty z Prahy. Ujížděl z metropole téměř až na Slapy, kde posléze sám zastavil. Nakonec byl převezen do psychiatrické léčebny, protože byl dle policie mimo realitu.

Pronásledování vozidlaVideo: Policie ČR

 
Článek

Policisty na Strakonické ulici zaujal řidič, který jel vysokou rychlostí a podjížděl ostatní auta připojovacím pruhem. Zastavit odmítal a zamířil si to po silnici, která vede kolem Vltavy, směrem do Davle.

Řidič ujížděl hlídce osm kilometrů. Zastavila ho zledovatělá silnice

Krimi

„Místy jel rychlostí přes 170 km/h a nebezpečně předjížděl, kdy se jen zázrakem nikomu nic nestalo. V jednu chvíli se podařilo díky zúžení silnice a tomu, že v tomto místě řešili dopravní nehodu jiní kolegové, vozidlo zastavit,“ uvedl mluvčí policie Jan Daněk.

Řidič se dvěma promile se policii bránil, co to šlo. Tečku udělal pepřový sprej

Krimi

Když se zdálo, že svou jízdu ukončil, sešlápl plyn a dal se opět na cestu. Pronásledování skončilo až před obcí Slapy, kde muž sám zastavil a byl zadržen.

Testy měl negativní a dle policie 47letý muž mluvil „z cesty“ a bylo na první pohled zřejmé, že je mimo realitu.

Šoféra převezli záchranáři do psychiatrické léčebny, kde zůstal hospitalizovaný. Právní kvalifikace proto nebyla zatím stanovena.

Foto: Policie ČR

Pronásledování vozidla

Reklama

Výběr článků

Načítám