Hlavní obsah

Šestaosmdesátiletý senior v Aši pobodal celou svou rodinu

Právo, vor
Karlovy Vary

Manželku, dceru a rovněž zetě po předchozí hádce pořezal a pobodal nožem ve středu večer v jednom z obytných domů v Aši na Chebsku 86letý senior. Karlovarští krajští kriminalisté jej obvinili ze spáchání zvláště závažného zločinu pokusu těžkého ublížení na zdraví.

BEZ KOMENTÁŘE: Senior v Aši pobodal celou svou rodinuVideo: Policie ČR

 
Článek

„Svoji ženu měl nejprve napadnout slovně a fyzicky a po chvíli na ni měl zaútočit s nožem v ruce, čímž jí způsobil vážná bodnořezná poranění v horní části těla,“ uvedla v pátek mluvčí karlovarské krajské policie Kateřina Böhmová.

„Jeho dcera a zeť chtěli ženě pomoci, a proto obviněný zaútočil nožem i na ně. Žena utrpěla lehčí zranění na hrudníku, muž však utrpěl hluboké bodné zranění v horní části těla, které jej ohrožovalo na životě a vyžádalo si okamžité lékařské ošetření s leteckým transportem do Fakultní nemocnice v Plzni,“ pokračovala mluvčí.

Matka s dcerou byly převezeny k ošetření do chebské nemocnice. Policie podala podnět státnímu zástupci na uvalení vazby. V případě prokázání viny hrozí obviněnému seniorovi za těžké ublížení na zdraví na více osobách vězení na pět až dvanáct let.

Reklama

Výběr článků

Načítám