Hlavní obsah

Seniorka ležela mezi střepy, když ji uvěznil regál. Zachránci vykopli dveře

Novinky, kub
Praha

Seniorka v Praze se dostala do vážných problémů, když krmila v bytě kočku a přitom na ni spadl regál a další věci. Podařilo se jí rozbít berlemi okno a přivolat pomoc. Strážníci museli vyrazit zablokované dveře. Dramatické okamžiky zachytila kamera městské policie.

Záchrana seniorky v PrazeVideo: MP Praha

 
Článek

Událost se stala již minulý týden ve čtvrtek, ženě se při krmení kočky zamotala hlava a začala padat. Snažila se při tom zachytit o kovový regál plný věcí, o který byl opřený ještě žebřík. Na ten seniorka dopadla, načež ji regál zavalil.

Místo městská policie neupřesnila, hovořila o bytě ve 3. patře v domě v centru metropole. „Osmašedesátiletá žena neměla sílu se postavit na nohy. Popadané věci navíc zablokovaly vstupní dveře,” sdělila v úterý mluvčí strážníků Irena Seifertová.

Policisté zachránili sebevražedkyni, hlavu měla položenou na kolejích

Krimi

Ženě se podařilo rozbít berlemi okno vedoucí do vnitrobloku a volala o pomoc, kterou nakonec přivolal jeden ze sousedů. „Neustále sténala a zoufale prosila o pomoc. Jeden ze strážníků pak dveře vykopl,” upřesnila Seifertová.

Seniorka podle ní ležela mezi střepy. Měla drobná poranění, podlitinu na čele a stěžovala si na značné bolesti ruky a nohy. Zdravotníci ji přepravili do nemocnice, mezitím dorazila na místo rovněž dcera zraněné seniorky, kterou vyrozuměli strážníci.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám