Hlavní obsah

Sebevražda v pořadu Výměna manželek: Policie obvinila člena štábu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Opava

Policie obvinila kvůli sebevraždě jednoho z účastníků pořadu Výměna manželek člena externí produkce. Za vydírání mu hrozí až čtyřleté vězení. Muž, který zemřel, byl policista z Opavy.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Kriminalisté obvinili konkrétní osobu z přečinu vydírání a činí další úkony trestního řízení,“ uvedla mluvčí policie Pavla Jiroušková bez dalších podrobností. Muži hrozí odnětí svobody v délce šest měsíců až čtyři roky nebo peněžitý trest.

Jak informuje server Super.cz, jde o člena externí produkce, která pro TV Nova pořad vyrábí. Televize podle jejího vyjádření s policisty plně spolupracuje.

Muž zemřel v polovině srpna nedaleko svého bydliště, kde se oběsil. Podle spekulací médií chtěl muž z natáčení odejít a byl rozhodnutý zaplatit také pokutu. Jak přesně obvinění souvisí se smrtí muže, není zcela jasné. Blesk uvedl, že mu kameraman vyhrožoval zajištěním vyhazovu od policie.

Reklama

Výběr článků

Načítám