Hlavní obsah

Sebevrah skočil pod Pendolino, trať z Ostravy do Prahy nejela

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PŘEROV
Aktualizováno

Na hlavní tepně z Ostravy do Prahy byl přerušen provoz. Důvodem byl šestašedesátiletý sebevrah, který skočil dopoledne pod rychlovlak Pendolino v Brodku u Přerova. Muž nehodu nepřežil, doprava byla dočasně zastavena. Dráhy úsek po půl hodině zprovoznily po jedné koleji. Od 12: 05 byly koleje na trati plně zprovozněny.

Foto: PRÁVO\Michaela Říhová, Právo

Muž skočil pod soupravu rychlovlaku. Ilustrační foto.

Článek

Podle informací mluvčí policie v Přerově Michaely Sedláčkové muž skočil pod vlak po desáté hodině. Doprava byla zastavena. "Nehoda se stala v 10:09. Šlo o vlak jedoucí z Ostravy do Prahy," uvedl mluvčí Dopravní inspekce Zdeněk Neusar.

Podle Radka Joklíka z tiskového oddělení ČD zřejmě sebevrah bezprostředně vstoupil před vlak na přejezdu. "Neměl šanci na přežití," uvedl Joklík. Muž zanechal automobil u přejezdu a skočil přímo pod vlak.

Cestující jedoucí Pendolinem byli odvezeni do Olomouce, odkud mohou využít pravidelných spojů. Souprava nebyla podle zástupců drah poškozena. Část cestujících přestoupila na vlak EC Comenius.

Reklama

Výběr článků

Načítám