Hlavní obsah

Sanitka se střetla s osobním vozem, tři zranění včetně záchranářů

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kladno

V kladenských Kročehlavech se v pátek odpoledne střetl osobní vůz se sanitkou středočeských záchranářů, kteří právě mířili k případu. V nemocnici skončili tři lidé včetně dvou záchranářů. Okolnosti nehody vyšetřují policisté.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda sanitky v KladněVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala na křižovatce ulic Arménská a Pražská. Osobní vůz vjel do křižovatky z vedlejší silnice, kdy jeho řidič pravděpodobně přehlédl přijíždějící sanitku se zapnutými majáky. Sanitka po střetu navíc ještě čelně narazila do stromu.

"Posádka záchranné služby spěchala k případu. Při nehodě utrpěli oba záchranáři středně těžká poranění a museli být převezeni do nemocnice. Tam byl transportován k dalšímu vyšetření také řidič osobního vozu," řekla Novinkám mluvčí středočeských záchranářů Petra Effenbergerová.

Pražskou ulici museli policisté obousměrně uzavřít. Dopravu odkláněli a řídili strážníci.

Přivolaní hasiči zajistili vozy proti požáru a uklidili ze silnice skleněné střepy a kusy plastů z aut. Jak zjistil reportér Novinek na místě, jednalo se o takzvanou XXL sanitku, tedy vůz pro přepravu obézních pacientů.

Reklama

Výběr článků

Načítám