Hlavní obsah

S jedním autem bouraly opilé slečny dvakrát

Právo, miv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hodonín

Kuriózní případ řeší policisté na Hodonínsku. S jedním autem postupně bouraly dvě mladé ženy. Jedna při cestě v Dubňanech nabourala zadní část starší felicie, druhá na voze poškodila předek. Obě byly podle policie opilé.

Foto: Policie ČR

S felicií postupně bouraly dvě řidičky.

Článek

„Osmnáctiletá řidička vozidla Škoda Felicia se při couvání s autem plně nevěnovala řízení a narazila do zaparkovaného vozidla Renault Scenic, které poškodila,“ uvedl v úterý k události z neděle mluvčí hodonínské policie Petr Zámečník.

Mladá žena se ke své vině nehlásila a z místa ujela. O pár ulic dál si přehodila místo se spolujezdkyní a za volant pustila teprve sedmnáctiletou dívku, která ani není držitelem řidičského oprávnění. Tomu odpovídala další jízda.

Podobně jako první slečna za volantem se ani ta střídající nevěnovala zcela řízení a v jedné z dubňanských ulic najela na sníh. Auto dostalo smyk a nejprve narazilo do zaparkované mazdy. Tím ještě jízda neovládaného vozu neskončila, zastavilo se až nárazem do branky a oplocení rodinného domu na protější straně ulice.

Po nehodě si dvojice opět přehodila místa, osmnáctiletá řidička vycouvala a odjela. Auto odstavila v jiné ulici a obě odešly pryč. Později je policisté vypátrali a obě absolvovaly zkoušku na alkohol. Mladší řidička bez řidičského průkazu nadýchala 1,4 promile alkoholu, starší ještě o desetinu víc. Z jízdy pod vlivem návykové látky a ujetí od místa nehody se budou zodpovídat obě.

Reklama

Výběr článků

Načítám