Hlavní obsah

Říká si Darko a venčí buldoka. Policie pátrá po cizinci kvůli pobodání v Praze

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražská policie vyšetřuje konflikt, při kterém muž pobodal jiného před barem na Vinohradech. Napadený utrpěl bodnořezná zranění a musel do nemocnice. Kriminalisté z ublížení na zdraví podezírají muže z Jugoslávie, který si podle nich říká Darko. Podezřelého zachytila bezpečnostní kamera.

Podezřelého muže zachytila bezpečnostní kamera Video: Policie ČR

 
Článek

K napadení došlo na konci srpna v Lucemburské ulici. „Neznámý muž napadl slovně a poté fyzicky dvaatřicetiletého muže. Agresor poškozenému způsobil několik bodnořezných ran. Napadený tak utrpěl zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření,“ sdělila v úterý mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Při vyšetřování se podle mluvčí ukázalo, že by podezřelým měl být muž původem z bývalé Jugoslávie. „Nechává si říkat ‚Darko‘ a jeho přítelkyně by měla být z Turecka. Občas byl viděn v oblasti Žižkova na procházce s bílým anglickým buldokem,“ upřesnila mluvčí.

Policie obvinila 18letého cizince z pokusu o vraždu, pobodal dva lidi na ulici ve Stodůlkách

Krimi

Kriminalisté případ vyšetřují jako ublížení na zdraví, za což pachateli hrozí až tři roky vězení. „Na záznamu je zachycený podezřelý v doprovodu dalšího muže, i po něm policisté pátrají. Pokud muže na záznamech poznáváte, nebo víte, kde by se mohl zdržovat, ozvěte se na linku 158,“ dodal Siřišťová.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám