Hlavní obsah

Řidička ve fordu u Stochova srazila cyklistu. Ten na místě zemřel

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stochov

U Stochova na Kladensku srazila v neděli v podvečer řidička osobního vozu cyklistu. Ten na místě podlehl vážným zraněním.

Smrtelná nehoda ve StochověVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

K nehodě došlo před 19. hodinou na silnici č. 236 mezi Kačicí a Stochovem na Kladensku. Cyklista měl jet podle svědků po cyklostezce, která se v místě nehody kříží se silnicí. Ke střetu s projíždějícím vozem značky Ford došlo přibližně uprostřed silnice.

Na místo zamířili policisté, hasiči i záchranáři. Ti navíc k nehodě povolali vrtulník z Prahy. Cyklistu nejprve oživovali svědci nehody, v resuscitaci pak ještě několik desítek minut pokračovali záchranáři. Lékař ale u cyklisty nakonec konstatoval smrt.

"Na místě nehody asistovala stochovská jednotka hasičů. Později jsme pak k nehodě vyslali také člena posttraumatického týmu," sdělila mluvčí hasičů Tereza Fliegerová.

Záchranáři si do své péče převzali rozrušenou řidičku osobního vozu. Ta utrpěla při nehodě šok. Silnice byla po dobu vyšetřování nehody uzavřena. Okolnosti nehody vyšetřuje policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám