Hlavní obsah

Řidička s prasklou pneumatikou se bála zastavit, Audi Q7 lehlo popelem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kroměříž

Audi Q7 shořelo v neděli ráno na nájezdu dálnice D1 na Kroměřížsku. Řidička se podle svých slov bála přepadení, a proto nechtěla zastavit, i když jela s prasklou pneumatikou. Škoda byla předběžně vyčíslena na milión korun.

Foto: HZS Zlínského kraje

Audi u dálnice shořelo

Článek

Hasiči vyjeli na nájezd u Hulína v pět hodin ráno. Audi bylo v době jejich příjezdu celé v plamenech. Hasiči dostali během pár minut oheň pod kontrolu, ale auto je i tak zcela zničené.

„Řidička hasičům i policii sdělila svůj příběh. Řekla, že jí praskla za jízdy pneumatika. Nezastavila ale z obavy z přepadení. Při prohlídce byly ale v kufru vozu nalezeny další registrační značky,“ uvedl mluvčí hasičů Roman Žemlička.

Foto: HZS Zlínského kraje

Audi u dálnice shořelo

Policii nyní bude zajímat, kde žena značky vzala. Příčinami požáru se zabývá vyšetřovatel hasičů, který pracuje i s verzí, že hořet začalo právě od prasklé pneumatiky.

„Oheň úplně zničil vozidlo a žár plamenů poškodil svislé i vodorovné značky na silnici. Výše škody způsobená požárem byla určena v předběžné výši 1 000 000 korun,“ uzavřel Žemlička s tím, že zbytky auta odvezla odtahová služba.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám