Hlavní obsah

Řidička pod vlivem kokainu nabourala do ostrůvku k přecházení

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

Pod vlivem kokainu a amfetaminu narazila v úterý v Plzeňské ulici v Karlových Varech 28letá řidička osobního vozidla Peugeot do ostrůvku určeného pro přecházení. Policie navíc v havarovaném autě našla další drogy, takže řidičce nyní hrozí obvinění z přečinu kvůli držení drog a jízdy pod jejich vlivem.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Dopravní policisté u ženy, která se nevěnovala řízení a najela při jízdě ve směru na Západní ulici na okraj vozovky a poté narazila do zmiňovaného ostrůvku, provedli nejdříve dechovou zkoušku, která byla negativní.

„Dále byl u řidičky proveden test na přítomnost omamných látek s pozitivním výsledkem na amfetamin a kokain,“ uvedl mluvčí karlovarské krajské policie Pavel Valenta. „Na místo se také dostavil psovod se služebním psem cvičeným na vyhledávání drog a kriminalistický technik, kteří u řidičky zajistili další nalezené drogy,“ pokračoval mluvčí s tím, že policisté ženě zakázali další jízdu a zadrželi řidičský průkaz.

„Policie případ dále šetří. Po odborném vyjádření bude stanovena právní kvalifikace případu,“ uzavřel Valenta.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám