Hlavní obsah

Řidička nezvládla zatáčku, musel pro ni letět vrtulník

Právo, pko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hodonín

Zřejmě ve vysoké rychlosti havarovala řidička škody v pondělí na Hodonínsku. Narazila do dvou stromů a zraněnou ji převezl vrtulník do nemocnice.

Foto: Policie ČR

Auto skončilo po nehodě rozbité uprostřed cesty.

Článek

Přecenění vlastních sil a příliš vysoká rychlost. V součtu taková kombinace znamenala pro dvaatřicetiletou ženu za volantem Škody Felicie konec její jízdy na silnici mezi obcemi Domanín a Moravský Písek na Hodonínsku.

Foto: Policie ČR

Auto skončilo po nehodě rozbité uprostřed cesty.

V zatáčce vyjela mimo vozovku do příkopu, kde bokem narazila do kmene stromu a do dalšího stromu narazila čelně. Auto se pak od stromu odrazilo zpět na silnici, kde zůstalo stát. Mladou ženu musel transportovat do nemocnice vrtulník.

Foto: Policie ČR

Auto skončilo po nehodě rozbité uprostřed cesty.

„Řidička, která jela ve vozidle sama od Domanína, nepřizpůsobila rychlost jízdy stavu vozovky a svým schopnostem. Provedená dechová zkouška vyloučila, že by žena byla pod vlivem alkoholu. Škoda na vozidla byla odhadnuta na 23 tisíc korun,“ konstatoval policejní mluvčí Petr Zámečník.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám