Hlavní obsah

Řidička na Jindřichohradecku zdemolovala octavii o dva stromy, letěl pro ni vrtulník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jindřichův Hradec

Těžká zranění utrpěla řidička, kterou v pátek po páté hodině ráno vyprošťovali hasiči z vraku Škody Octavie nedaleko Velkého Pěčína na Jindřichohradecku na pomezí Jihočeského kraje a Vysočiny. Žena nezvládla řízení a postupně narazila do dvou stromů u vozovky. Do nemocnice ji přepravil vrtulník letecké záchranné služby.

Foto: ZZS Jihočeského kraje

Auto bylo po nehodě značně zdemolované.

Článek

Nehoda se stala asi dva kilometry od Velkého Pěčína. „Řidička nepřizpůsobila rychlost stavu a povaze komunikace a zatím z blíže neurčených příčin vyjela ze silnice, postupně narazila do dvou stromů a pak se auto ještě převrátilo přes střechu,“ sdělil Právu mluvčí jihočeské policie Milan Bajcura s tím, že v době havárie jela řidička ve voze sama.

Rybáře u Prahy srazilo vlastní auto, když se ho snažil zastavit

Krimi
Foto: HZS Jihočeského kraje

Řidička byla těžce zraněna.

Zcela zdemolovaný vůz skončil v poli. Když na místo přiletěl vrtulník záchranářů, byla žena byla při vědomí. „Řidičku záchranáři imobilizovali vakuovou matrací, zajistili žilní vstup pro farmakoterapii a provedli další nezbytná přednemocniční ošetření,“ popsala zásah jihočeská záchranka na svém facebookovém profilu.

Řidičku, která utrpěla velmi vážné zranění, přepravili zdravotníci letecky na traumacentrum českobudějovické nemocnice. Při nehodě vznikla škoda za 300 tisíc korun.

Foto: ZZS Jihočeského kraje

Auto bylo po nehodě značně zdemolované.

Reklama

Výběr článků

Načítám