Hlavní obsah

Řidiči vběhli na křižovatku jak do boxerského ringu, bitku v Brně zachytila kamera

Novinky, kub
Brno

Brněnští policisté vyšetřují konflikt dvou řidičů, kteří se do sebe pustili na jedné z křižovatek. Krátce předtím si nerozuměli za jízdy na silnici, po zastavení se roztržka přesunula doprostřed vozovky a létaly pěsti. Incident zachytila bezpečnostní kamera.

Rvačka na křižovatce v BrněVideo: Policie ČR

 
Článek

Incident se stal koncem července na křižovatce u besedního domu v ulici Husova, datum policie neupřesnila. Nejdřív si podle policie řidič fordu vynucoval přednost na dodávce, která ho nepustila před sebe ve zúžení.

Šofér dodávky reagoval troubením, což řidiče osobního auta naštvalo, načež v křižovatce svým autem dodávce cestu zahradil.

Rodinná rvačka na českobudějovickém sídlišti Máj skončila pobodáním tří mužů

Krimi

„Po zastavení vyběhl a otevřeným okénkem plivl do obličeje řidiči dodávky. Ten útok opětoval a vyběhl ven, kde vzájemná strkanice přerostla v pěstní souboj, při němž řidič dodávky utrpěl zranění v obličeji,” sdělil ve čtvrtek mluvčí policie David Chaloupka.

Řidič fordu pak z místa odjel. Policie po něm pátrala, nakonec se sám přihlásil. Prověřování incidentu dál pokračuje výslechy aktérů rvačky a svědků.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám