Hlavní obsah

Řidiče na pervitinu s policií v patách zradilo v Liberci náledí

Novinky, kub
Liberec

Policisté v centru Liberce pronásledovali auto značky Ford ujíždějící před hlídkou, která ho chtěl zkontrolovat. Řidič nakonec vjel do slepé ulice, kde na náledí nedobrzdil a naboural. Po zadržení 27letého šoféra se ukázalo, že má do příštího roku úředně zakázáno řídit, navíc byl pod vlivem drog. Pronásledování zachytila policejní kamera.

Pronásledování řidiče v Liberci Video: Policie ČR

 
Článek

O pronásledování z minulého týdne informoval v pátek mluvčí policie Vojtěch Robovský. Řidič tmavého fordu podle něj neposlechl opakované výzvy policejní hlídky k zastavení a uháněl centrem Liberce.

Se zákazem řízení a autem plným falešných dokladů ujížděl policii

Krimi

„Osudnou se mu stalo nejen náledí, ale také vjezd do slepé ulice. Ani přes intenzívní brzdění se mu nepodařilo zastavit automobil před vjezdovou bránou do areálu jedné z firem a naboural,” popsal mluvčí.

Nabouraný řidič pronásledoval Prahou viníka. Ten ujížděl kradeným autem

Krimi

Policisté vozidlo pronásledovali a 27letého řidiče po nehodě na místě zadrželi. Z dokladů zjistili, že má zákaz řízení motorových vozidel do roku 2022. Dechová zkouška vyloučila alkohol, pozitivní ale vyšel test na drogy, konkrétně povzbuzující návykovou látku pervitin.

Lupič v Praze hrozil, že podpálí dům, kde spaly děti. Nakonec se schovával pod autem

Krimi

Policie řeší případ ve zkrácením řízení, za maření úředního rozhodnutí hrozí muži až dva roky vězení, přičemž podle mluvčího je ještě ve hře trest za řízení pod vlivem návykových látek.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám