Hlavní obsah

Řidič z BMW střílel na kodiaq, policie zveřejnila video

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příbram

Pětatřicetiletý řidič BMW podezřelý ze střelby na auto má podle policie na svědomí další skutky. Jak vyplynulo z vyšetřování, měl střílet také na cisternu s pohonnými hmotami. Jeho zbraň zatím nenašli.

BEZ KOMENTÁŘE: Střelbě po řidiči předcházelo předjíždění Video: Policie ČR

 
Článek

Vyšetřování případu si převzali středočeští kriminalisté, protože řidič BMW podle jejich zjištění střílel na osobní auto Škoda Kodiaq u obce Zalužany, tedy na území středních Čech, nikoliv na Písecku.

Policie chytila řidiče BMW, který střílel po jiném autě

Krimi

Dalším jeho cílem byla podle policistů cisterna s pohonnými hmotami v Jihočeském kraji. Několik výstřelů zasáhlo vrchní plášť cisterny a naštěstí nedošlo k jeho protržení. Policisté muže vyslýchají a zároveň hledají zbraň. Ta by se mohla nacházet v řece Otavě, kterou prohledají policejní potápěči.

Motiv jeho jednání není znám. Muž byl obviněn z pokusu o vraždu a je podezřelý ještě z obecného ohrožení. Během čtvrtka bude Okresní soud v Příbrami rozhodovat o jeho vzetí do vazby. Hrozí mu výjimečný trest.

„Není vyloučeno, že mohl 35letý muž zasáhnout zbraní ještě další vozidla, žádáme veřejnost o spolupráci. Pokud někdo zaznamenal ve středu mezi 5. a 10. hodinou mezi Prahou a Pískem střelbu na vozidlo nebo má poškozené vozidlo od střelné zbraně, ať své informace sdělí policistům na lince 158,“ požádala mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Foto: Policie ČR

Prostřelené auto

Foto: Policie ČR

Policisté hledali BMW.

Reklama

Výběr článků

Načítám