Hlavní obsah

Řidič sypače dostal smyk a převrátil vůz do příkopu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šumperk

Osmačtyřicetiletý řidič sypače s radlicí havaroval v pondělí odpoledne při ošetřování silnice na Šumpersku. Nákladní vůz se převrátil na bok a vysypala se z něj převážená sůl. Řidič z nehody vyvázl bez zranění. Právo o tom v úterý informovala policejní mluvčí Marie Šafářová.

Foto: Policie ČR

Sypač sjel do příkopu a převrátil se na bok.

Článek

K havárii podle ní došlo na silnici I/11 mezi obcemi Rudoltice a Sobotín. „Osmačtyřicetiletý řidič při nájezdu do mírné pravotočivé zatáčky nepřizpůsobil rychlost vlastnostem vozidla, stavu komunikace a povětrnostním podmínkám. Na zasněženém povrchu dostal smyk a vyjel mimo silnici,“ uvedla mluvčí.

Nedočkavý řidič chtěl předjet sypač, skončil v plotě

AutoMoto

Nákladní vůz podle ní postupně narazil do směrového sloupku, sloupku s označníkem mostu a poté sjel do příkopu, kde se převrátil na bok. „Při havárii nebyl nikdo zraněn. Alkohol u řidiče policisté vyloučili dechovou zkouškou,“ konstatovala Šafářová.

Foto: Policie ČR

Sypač sjel do příkopu a převrátil se na bok.

Škoda na vozidle byla podle ní předběžně odhadnuta na 115 tisíc korun a na dopravním značení na pět tisíc korun. „Nehodu policisté vyřešili na místě uložením pokuty ve výši 300 korun,“ doplnila policejní mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám