Hlavní obsah

Řidič si zavolal po bouračce pomoc, v křoví pod stromem ale nebyl k nalezení

Právo, pko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Náměšť nad Oslavou

V sobotu po třetí hodině ráno se na linku 158 ozval řidič s tím, že havaroval někde mezi Náměští nad Oslavou a obcí Vladislav. Policistům řekl, že vyjel ze silnice a skončil v křoví, nemůže se dostat z auta a je zraněný. Policistům se nešťastníka podařilo najít až po hodinovém hledání, vyprostit jej z auta pak museli hasiči.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

Na místě zasahovalo několik hlídek policie a psovod se psem. Policisté několikrát projeli úsek, kde měla být nehoda, havarované auto ale nebylo k nalezení.

Snažili se proto alespoň udržovat telefonický kontakt s řidičem, aby se dozvěděli více, muž byl ale schopen pouze sdělit, že zapnul výstražná světla a z auta vidí na silnici.

Řidič, který vjel autem do domova pro seniory, mířil za babičkou

Krimi

„Proto se policisté s řidičem domluvili, že úsekem projedou velmi pomalu se zapnutým výstražným zařízením na služebním vozidle. Předpokládali, že modrých majáků by si řidič mohl všimnout. Po hodině usilovného pátrání se policistům skutečně podařilo najít havarované vozidlo a v něm zraněného řidiče,” sdělila policejní mluvčí Dana Čírtková.

Řidič se třemi promile ujel 20 kilometrů, pak kličkoval Zlínem

Krimi

„Vozidlo bylo mimo silnici v křoví, navíc na něj spadl strom, proto se řidič nemohl sám dostat ven,“ dodala mluvčí.

Řidiče z havarované Octavie vyprostili hasiči a záchranáři jej odvezli do nemocnice do Brna. Další okolnosti dopravní nehody jsou v šetření policistů.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám