Hlavní obsah

Řidič netrefil na most, tři lidé utrpěli zranění

Právo, ib

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vážná dopravní nehoda se odehrála v neděli po druhé ráno na Tachovsku na hlavním tahu z Plané na Novou Hospodu. Řidič, který vezl ještě dva spolucestující, na okraji Plané před nájezdem na most přes zdejší potok vyjel ze silnice a skončil pod přemostěním.

Foto: Patrik Biskup, Právo

Ilustrační foto

Článek

„Auto se obrátilo na střechu,“ sdělila policejní mluvčí Markéta Fialová. Osádka skončila mimo vozidlo. Pětatřicetiletého muže transportoval vrtulník na urgentní příjem plzeňské fakultní nemocnici.

„Utrpěl těžké zranění, ale byl při vědomí,“ uvedl Vítězslav Sladký ze Záchranné zdravotnické služby Plzeňského kraje. „Další dva účastníci nehody, rok narození 1984 a 1995, utrpěli středně těžká zranění a byli převezeni na emergenci zmíněné nemocnice,“ doplnil Sladký.

Příčiny nehody policie vyšetřuje. „S ohledem na stav zraněných u nich nebyly provedeny dechové zkoušky, ale u všech byl vyžádán odběr krve,“ dodala Fialová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám