Hlavní obsah

Řidič nedal přednost, při nehodě zemřela jeho manželka

Právo, kal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trhové Sviny, Českobudějovicko

Tragická nehoda, při které zemřela jedenaosmdesátiletá žena, se stala v úterý krátce po poledni u Trhových Svinů na Českobudějovicku. Na silnici u obce Třebíčko se srazila dvě osobní auta. Na vině je s největší pravděpodobností nedání přednosti v jízdě.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda na ČeskobudějovickuVideo: Pavel Orholz, Právo

 
Článek

„Třiasedmdesátiletý řidič Škody Fabie vyjížděl z polní silnice na hlavní a zřejmě přehlédl projíždějící auto, kterému nedal přednost. Došlo k čelně-bočnímu střetu, auto se převrátilo na střechu a skončilo mimo silnici. V autě bohužel těžkým zraněním podlehla manželka řidiče,“ uvedl mluvčí jihočeské policie Milan Bajcura.

Zraněného staršího muže přepravil do českobudějovické nemocnice vrtulník. Ve druhém autě se zranili dva lidé, ty do nemocnice převezly sanitky.

V Jihočeském kraji jde dnes už o druhou tragickou dopravní nehodu. Ráno zemřela řidička osobního auta, která se na Písecku srazila s protijedoucím vozidlem. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám