Hlavní obsah

Čelní střet dvou aut na Písecku nepřežila řidička

Právo, kal
Písek
Aktualizováno

Při čelním střetu dvou osobních aut, který se stal v úterý ráno kolem sedmé hodiny na hlavním tahu z Písku do Čimelic v katastru obce Radobytce, zemřela řidička. Dva těžce zraněné muže přepravil vrtulník na traumacentrum do českobudějovické nemocnice. Podle informací Práva je jeden z mužů ve velmi vážném stavu.

Foto: Lucie Kándlová, Právo

Při vážné nehodě zemřela žena.

Článek

„Na místě ve vozidle byla žena bez známek života. Její spolujezdec, jednalo se o muže, utrpěl těžká zranění hlavy a břicha. Druhý řidič byl ve vozidle zaklíněný a měl těžké poranění dolní končetiny. Oba zraněné záchranáři stabilizovali a vrtulník je přepravil na traumacentrum českobudějovické nemocnice,“ uvedla mluvčí jihočeské záchranné služby Petra Kafková s tím, že stav jednoho z mužů je velmi vážný.

Foto: Lucie Kándlová, Právo

Při vážné nehodě zemřela žena.

Co tragickou nehodu zapříčinilo, vyšetřují policisté. Zatím je jasné jen to, že šlo o čelní střet. Silnice v místě nehody je uzavřena. „Na místě zasahují také hasiči z Písku a Mirovic. Ti zajišťují oba vozy a řeší únik provozních kapalin,“ uvedla Vendula Matějů, mluvčí jihočeských hasičů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám