Hlavní obsah

Řidič našel na mostě přes Sázavu zastřeleného muže

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Benešov

Projíždějící řidič našel ve čtvrtek na mostě na Benešovsku zastřeleného muže. Policisté již znají totožnost mrtvého, potřebují ale zjistit, s kým se muž v posledních dnech pohyboval.

Foto: Policie ČR

Tetování na pravé ruce a kalhoty mrtvého.

Článek

Řidič si ležícího těla na mostě přes Sázavu mezi obcemi Krhanice a Lešany všiml kolem půl desáté večer. Na místo okamžitě přivolal policisty, kteří informovali také lékaře. Podle něj byla příčina smrti střelné poranění.

„Případ si převzali krajští kriminalisté, kteří zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze zločinu vraždy. Během dnešního dne proběhne pitva, která určí dobu, kdy muž zemřel, a přesnou příčinu smrti,“ uvedla mluvčí policie Soňa Budská.

Podle policie jde o 37letého muže z ČR. Policisté zjišťují, s kým se před svou smrtí stýkal, proto na svém webu zveřejnili jeho posmrtnou fotografii.

Kriminalisté během pátku ohledávají místo nálezu a zároveň se obrátili na veřejnost s prosbou o pomoc.

„Policisté potřebují zjistit, kde a s kým se zavražděný muž poslední dny pohyboval. Pokud si někdo všiml včera (ve čtvrtek pozn. red.) večer kolem deváté hodiny na mostě a okolí něčeho podezřelého, volejte, prosím, na linku 158 nebo na mobilní telefon 724 115 248,“ uzavřela Budská.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám