Hlavní obsah

Řidič nabral v Praze na kapotu strážníka a ujel. Dopadnout ho pomohl svědek

Novinky, ok, jap
Praha

Městského policistu nabral ve středu v Praze-Zbraslavi na kapotu řidič, jehož přestupek strážník dokumentoval. Následně ujel a k jeho dopadení pomohl pohotový svědek, jenž ho sledoval.

BEZ KOMENTÁŘE: Policisté a záchranáři na pražské ZbraslaviVideo: Novinky

 
Článek

Podle informací z místa řidič zaparkoval před polednem v křižovatce ulic U lékárny a Elišky Přemyslovny a odešel od svého auta. Když k vozu dorazil strážník a přestupek dokumentoval, šofér se vrátil.

„Rozčílený muž požadoval, aby strážník přestal jeho nesprávně zaparkované vozidlo řešit. Strážník vyzval muže k předložení dokladů. Ten s tím souhlasil, ale uvedl, že je má ve svém voze. Ihned po nastoupení do vozidla se však prudce rozjel, najel na strážníka a nabral ho na kapotu vozidla,“ popsala mluvčí strážníků Irena Seifertová.

Řidič však netušil, že celý incident sledoval svědek, který ho začal pronásledovat. Auto našel kus od místa incidentu v Nezvalově ulici a přivolal policisty. Ti řidiče doma zadrželi.

Muž si stěžoval na zdravotní problémy, policisté mu přivolali záchrannou službu, která ho převezla do nemocnice. Tam skončil také zraněný strážník. Případem se zabývají policisté, kteří šoféra podezírají z několika trestných činů.

Reklama

Výběr článků

Načítám