Hlavní obsah

Řidič na Liberecku po nehodě telefonoval uprostřed silnice, smetlo ho jiné auto

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Liberec

Na telefonování uprostřed silnice zřejmě doplatil 23letý řidič kamionu, který měl ve čtvrtek nehodu na Liberecku. Z té vyvázl bez zranění, ale při čekání na policii ho smetl šofér audi, který pravděpodobně pozdě zareagoval na dopravní nehodu.

Foto: Policie ČR

Řidiče po nehodě smetlo jiné auto.

Článek

Nehoda se stala večer na hlavní tahu z Liberce do Děčína, kde nejprve 25letá řidička BMW nezvládla řízení a střetla se s kamionem. Vlivem nárazu se auto roztočilo a zůstalo stát v silnici. Jen díky pohotové reakci 23letého řidiče kamionu vyvázli oba bez zranění.

Podle svědků odešla mladá žena po nehodě za svodidla, kde čekala na příjezd policie. Řidič kamionu však podle výpovědí měl telefonovat na silnici. Zhruba o 10 minut později se k nehodě blížil 33letý muž v audi.

„Řidič ve vozidle audi nepřizpůsobil rychlost stavu a povaze vozovky, nestačil své auto dobrzdit a naboural do BMW. Přitom utrpěl těžké zranění 23letý řidič kamionu,“ uvedla mluvčí policie Ivana Baláková.

Podle ní policisté zjišťují přesné příčiny a okolnosti obou nehod. Baláková upozornila řidiče, že zejména na rychlostních komunikacích a dálnicích by měli stát na bezpečném místě za svodidly.

Reklama

Výběr článků

Načítám