Hlavní obsah

Řidič na Hodonínsku vyletěl ze zatáčky, passat se kutálel po poli

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Radějov

Velké štěstí měl řidič passatu, který na Hodonínsku vyletěl s autem ze zatáčky a v poli se s ním několikrát převrátil. Podle policie vyvázl se zraněním, které nebylo vážné, i tak ho ale zdravotníci odvezli do nemocnice. Podle vyšetřovatelů přecenil svoje řidičské schopnosti na mokré silnici.

Foto: Policie ČR

Řidič havaroval mezi Strážnicí a Radějovem.

Článek

Nehoda se stala v neděli na silnici mezi Strážnicí a Radějovem.

„Řidič vozidla VW Passat zřejmě podcenil mokrou vozovku a nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem. Při průjezdu pravotočivou zatáčkou dostal s vozidlem smyk a vyjel vpravo mimo vozovku,” sdělil v pondělí mluvčí policie Petr Zámečník.

Do domova pro seniory v Tachově se probouralo auto

Krimi

Vozidlo se v poli několikrát převrátilo a zůstalo na střeše. Řidič se při nehodě zranil, zdravotníci ho přepravili k ošetření do nemocnice.

Foto: Policie ČR

Nehoda na Hodonínsku

„Dechová zkouška vyloučila, že by na havárii měl podíl alkohol. Obdobné události by měly být varováním pro ostatní motoristy, že mokrá vozovka je zrádná a rychlá jízda může mít závažné následky,” dodal mluvčí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám