Hlavní obsah

Řidič mercedesu mířil v Praze na sanitku s pacienty střelnou zbraní

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Incident mezi řidiči řešili ve středu pražští policisté. Na řidiče převozní sanitky s pacienty měl jiný šofér mířit střelnou zbraní. Policisté ho zadrželi na Jižní spojce.

Zadržení ozbrojeného muže na Jižní spojceVideo: Policie ČR

 
Článek

Sanitka jela ve středu odpoledne na výjezdu z Barrandova na Jižní spojku, když ji dojel řidič stříbrného mercedesu. Podle policie není dosud jasné, co incidentu předcházelo, ale muž z mercedesu pak měl na saniťáka mířit střelnou zbraní.

Motorkář v Praze závodil s policejními hlídkami. Prohrál

Krimi

„Zdravotník navíc uvedl, že se jednáním cítil natolik ohrožen, až musel prudce zpomalit vozidlo, čímž vystrašil pacienty, které v tu chvíli v dodávce převážel,“ uvedl mluvčí policie Jan Rybanský.

Policisté po mercedesu začali pátrat a dostihli jej na Jižní spojce, kde jej s namířenými zbraněmi zadrželi. Muž jim tvrdil, že žádnou zbraň nemá, ale prohlídka ukázala opak.

„Policisté ve vozidle nalezli plynovou pistoli i s náboji. Případ je prověřován pro podezření ze spáchání trestného činu nebezpečné vyhrožování,“ konstatoval Rybanský.

Reklama

Výběr článků

Načítám