Hlavní obsah

Řidič kopl policistu do hlavy, po několika hodinách byl zadržen

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Policie vyšetřuje incident, při kterém v pátek dopoledne řidič napadl na křižovatce v Praze 10 policistu. Napadený byl s četnými zraněními převezen do nemocnice, řidiče, který je podezřelý z trestného činu násilí proti úřední osobě, se odpoledne podařilo zadržet, informovala mluvčí Andrea Zoulová.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

Incident se odehrál kolem 11:30 na křižovatce ulic Počernická a Na Palouku. Podle policie objížděl řidič mercedesu motocykl, který stál před ním, a přejel jeho řidiči nohu.

"Motocyklista se muži ústně prohlásil jako policista a dožadoval se prošetření celé události. Řidič vozidla na toto prohlášení údajně reagoval agresivně a kopl motocyklistu do hlavy. Toho od většího zranění ochránila přilba," uvedla mluvčí.

Když se zraněný muž prokázal služebním průkazem policie, řidič skočil do auta a ujel. Policisté po něm několik hodin pátrali, odpoledne ho objevili na jednom z parkovišť poblíž pražské zoo.

Reklama

Výběr článků

Načítám