Hlavní obsah

Řidič jel po dálnici D48 v protisměru. Policie hledá svědky

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Písek

Dalšího hazardéra, který se na dálnici D48 vypravil v protisměru, dopadla policie v Moravskoslezském kraji. Řidič jel po čtyřproudovce v protisměru z Frýdku-Místku ve směru na Český Těšín. Policie řidiče dostihla a zjistila, že není držitelem řidičského oprávnění. Nyní hledá svědky události.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Vozidlo sjelo v protisměru na Hnojník a pokračovalo přes obec Hnojník a Střítež, nato sjelo na výpadovku na Slovensko. Řidič pokračoval až k prvnímu sjezdu zpět do Třince, kde po projetí kruhového objezdu vyjel k obci Ropice. Pronásledování skončilo ve slepé ulici. I přesto, že se řidiči podařilo z vozidla utéci a skrýt, o několik minut později byl policisty zadržen,“ uvedla mluvčí policie Zlatuše Viačková.

Neznámý řidič jel po dálnici D46 v protisměru

Krimi

Muž je nyní podezřelý ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Pro řádné objasnění jeho bezohledného a nebezpečného chování kriminalistům může pomoci každé svědectví řidičů, kteří projížděli D48.

Motorkář ujížděl na D8 v protisměru, policie dálnici uzavřela

Krimi

Policisté budou rádi za každý detail. „Prosíme řidiče i jejich spolucestující, kteří v sobotu 10. července kolem 2:30 jeli po D48, aby se neprodleně policistům přihlásili. Uvítáme i záběry z palubních kamer,“ dodala mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám