Hlavní obsah

Řidič i s autem se zřítil v parkovacím výtahu v centru Prahy z výšky 10 metrů

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Neobvyklou nehodu řešili ve středu záchranáři v Praze, kde v Panské ulici spadl řidič s autem v mechanickém zakladači na vozidla. Muž vyvázl se zraněním zad a skončil v nemocnici.

Záchrana řidiče z parkovacího boxuVideo: HZS Praha

 
Článek

Nehoda se stala kolem poledne, řidič se s autem zřítil v parkovacím výtahu v budově. „Vozidlo spadlo z výšky cca 2. patra a skončilo na střeše. Osobu jsme pomocí lezecké techniky vyprostili a transportovali ji do sanitního vozu,“ popsali ve středu zásah hasiči.

Mluvčí záchranky Jana Poštová sdělila, že 62letý muž měl poraněná záda a byl přepraven do nemocnice, přičemž byl stále při vědomí.

Foto: HZS Praha

Řidič spadl s vozidlem v centru Prahy

Hasiči vyprostili auto se zaměstnanci firmy, která spravuje výtah, pomocí navijáku, hydraulických vaků a lezecké techniky.

Okolnosti nehody prověřuje policie. Podle mluvčího policie Jana Rybanského se jedná o tzv. škodní událost, není to dopravní nehoda.

Foto: HZS Praha

Nehoda řidiče v parkovacím boxu

Podle prvotních poznatků řidič couval do parkovacího boxu, který je součástí výtahového mechanismu, kde prorazil zadní část a spadl z výšky zhruba deseti metrů dolů na střechu.

Reklama

Související články

Řidič na D11 rozbil maserati o svodidla

Škodu za milion korun způsobil ve středu na dálnici D11 32letý řidič vozu Maserati, který s autem narazil do svodidel. Nikomu se nic nestalo, dálnice nemusela...

Výběr článků

Načítám