Hlavní obsah

Řidič fabie vylétl ze silnice a přerazil betonový sloup elektrického vedení

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mladý řidič ve čtvrtek večer u Želíz na Mělnicku nezvládl řízení a ve vysoké rychlosti vyjel fabií ze silnice. Po několika desítkách metrů auto přerazilo betonový sloup elektrického vedení. Řidiče museli vyprostit přivolaní hasiči, do nemocnice ho transportoval záchranářský vrtulník.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda fabie u Želíz na MělnickuVideo: Novinky

 
Článek

„Jednalo se o havárii osobního vozidla, v němž cestovali dva lidé, přičemž oba utrpěli zranění,” sdělil Novinkám policejní mluvčí Jakub Vinčálek.

Záchranáři si vyžádali na pomoc vrtulník letecké záchranky z Prahy. Ten kvůli elektrickým drátům nemohl přistát přímo u nehody, dosednout na zem tak musel o několik kilometrů dále.

„Na místě zasahovaly dvě jednotky hasičů ze Středočeského a Ústeckého kraje. Společně jsme z vozidla vyprostili zaklíněného řidiče. Po vyproštění jsme ho předali do péče záchranářům. Po zadokumentování nehody policií jsme vozidlo vytáhli zpět na silnici pomocí jeřábu,” řekl na místě velitel zásahu.

Lehce zraněného spolujezdce převezla do nemocnice sanitka. Řidič utrpěl vážná zranění a do nemocnice byl transportován vrtulníkem.

Dopravu řídili v místě nehody kyvadlově policisté.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám