Hlavní obsah

Řidič dodávky zřejmě přehlédl odstavenou škodovku, po střetu zůstali tři zranění

Právo, plk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šenov

S těžkým zraněním skončil v pondělí odpoledne řidič osobního auta Škoda Roomster po srážce s dodávkou Volkswagen Transporter mezi Ostravou a Havířovem. Zraněný je i řidič dodávky a jeho spolujezdec.

Foto: ZZS MSK

Zdravotnická záchranná služba. Ilustrační foto

Článek

Ke střetu došlo krátce před 15. hodinou na silnici I/11 v Šenově ve směru na Havířov. „Osobní automobil byl odstaven na krajnici mimo jízdní pruhy a jeho řidič stál u auta, když z dosud nezjištěných příčin řidič Volkswagenu narazil do stojícího automobilu,“ popsala policejní mluvčí Pavla Jiroušková.

Uvedla, že těžce zraněný šofér škodovky byl letecky transportován do nemocnice v Ostravě, zraněnou dvoučlennou osádku dodávky převezli záchranáři do nemocnice v Havířově.

„V době šetření nehody byla komunikace v místě nehody ve směru na Havířov nejprve uzavřena, policisté odkláněli dopravu z frekventované Rudné ulice na Fryštátskou ulici. Následně byl zprovozněn jeden jízdní pruh ve směru na Havířov,“ sdělila policejní mluvčí s tím, že dopravní policisté žádají svědky, kteří místem nehody projížděli těsně před nebo v době srážky, aby poskytli informace na telefonní číslo 974 725 254.

Reklama

Výběr článků

Načítám