Hlavní obsah

Řekl si o nůž a přepadl barmanku

Právo, kab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ČESKÝ TĚŠÍN

Neznámý muž požádal barmanku, aby mu půjčila nůž, a pak ji s ním přepadl. Stalo se to v sobotu odpoledne v herně Cobra v Českém Těšíně v Moravskoslezském kraji.

Článek

 "Žena se domnívala, že si muž s pomocí žádaného nože chce jen uvolnit tkaničky u tenisek, a tak mu jej zapůjčila. V té chvíli k ní ale přišel za barový pult, začal ji nožem ohrožovat a chtěl po ní hotovost. Nůž ji přiložil ke krku a znova žádal vydání peněz. Když se barmance podařilo z držení vysmeknout, odhodil ji na stěnu, až upadla a dvakrát do ní kopl," popsala incident Severomoravská policejní mluvčí Dagmar Bednarčíková.

Barmanka chtěla utéct z baru a lupiče v něm zamknout, ale to se jí nepodařilo. Muž ze zásuvky ukradl přes devět tisíc korun a utekl. "Pachatel byl ve věku okolo třiceti let, vysoký asi 185 centimetrů, štíhlé postavy a měl dlouhé kudrnaté vlasy," popsala ho podle výpovědi barmanky Bednarčíková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám