Hlavní obsah

Rakušané zadrželi Němce podezřelého z vraždy rozčtvrceného kuchaře

Právo, Novinky, pab, pno, vpl
Aktualizováno

Rakouská policie zadržela 39letého německého občana, který je podezřelý z vraždy německého kuchaře Markuse Schindelbecka. Torzo jeho těla bez hlavy a končetin našel minulý týden myslivec u Všerub na Domažlicku.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

Informaci Právu ve středu potvrdil náměstek ředitele západočeské policie Jaromír Kníže s odvoláním na informaci od německých kolegů. Vrah se pohyboval ve Schindlebeckově vozidle Opel prokazoval se jeho doklady.

Podezřelého zatkla rakouská policie v úterý kolem šesté hodiny večer na parkovišti u dálnice A4 poblíž Nickelsdorfu. „Akci předcházela inetenzivní mezinárodní spolupráce poclejních složek,“ potvrdil webu listu Kurier Helmut Greiner, mluvčí rakouského Spolkového kriminálního úřadu.

Místo nálezu torza těla.foto: Novinky/Novinky.cz s použitím Mapy.cz

Tělo usmrceného německého kuchaře našel minulý týden myslivec v lese u Všerub na Domažlicku, když šel krmit lesní zvěř. Torzu chyběla hlava a končetiny. Čeští policisté zapojili do vyšetřování také německé kolegy. 

Ti na začátku týdne nalezli u Mnichova další osatky těla, expertizy následně potvrdily, že patří nalezenému tělu u Českoněmecké hranice. 

Našel v lese torzo těla, ještě slyšel z místa odjíždět auto. Zdroj: Prima TV.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám