Hlavní obsah

Při srážce autobusů se zranilo pět lidí, policie nehodu vyšetřuje jako obecné ohrožení

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pět zraněných si vyžádala páteční odpolední nehoda v Praze 4, kde se srazily dva autobusy při vjezdu na zastávku. V autobusech cestovalo přes 100 lidí, proto policie nehodu vyšetřuje jako trestný čin obecného ohrožení.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda autobusů MHD v PrazeVideo: Novinky

 
Článek

„Nehoda se stala ve Vyskočilově ulici ve 14.14. Autobus linky 124 narazil přední částí do linky 170, chyba bude zřejmě na straně řidiče linky 124, ale přesná příčina nehody je v šetření,“ řekla Novinkám mluvčí dopravního podniku Aneta Řehková.

Podle ní cestovalo v lince 170 padesát lidí, v druhém spoji 60 až 70 lidí. „Pět lidí utrpělo lehká zranění, lékaře, který na místo vyjel, jsme nakonec odvolali,“ uvedla mluvčí záchranářů Jiřina Ernestová.

„Vyšetřování nehody si převzal kriminalista z oddělení dopravních nehod, který kvůli vysokému počtu cestujících nehodu vyšetřuje pro podezření z trestného činu obecného ohrožení,“ uzavřel mluvčí policistů Tomáš Hulan.

Řidič může v případě odsouzení ve vězení strávit až osm let.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám