Hlavní obsah

Při srážce aut u Jičína zemřel člověk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

JIČÍN

Jeden lidský život si vyžádala dopravní nehoda na silnic mezi obcemi Úlibice a Konecchlumí u Jičína. Novinky o tom informoval operační důstojník tamní policie. Další člověk byl těžce zraněn.

Článek

"Nehoda se stala kolem jedné hodiny odpoledne, na místě je jeden mrtvý, jeden těžce zraněný a tři lehce zranění," řekl policista. Silnice z Hradce Králové do Jičína 1/35 je v tomto úseku v obou směrech uzavřena, policista ale řekl, že kolem čtvrté hodiny odpoledne by provoz měl být obnoven.

Při nehodě se čelně srazila dva osobní auta. Jedno z nich byla Škoda 120, druhé byla Škoda Felicie. Na místě zasahovali hasiči, zdravotníci i policisté. Zraněné přepravil do nemocnice vrtulník.

Na Jičínsku se stala smrtelná nehoda už ve tři hodiny v noci na sobotu. Sedmadvacetiletý řidič na mokré silnici u obce Čimyšl nezvládl řízení a narazil do betonového mostku. Muž částečně vypadl z okna a přimáčkla ho karoserie. Kdyby byl připoután, zachránilo by mu to zřejmě život. Lékař během nařízené pitvy určí, zda nepil před jízdou alkohol.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám